Волонтери “УНІА” продовжуть підтримувати захисників, постійно транспортуючи допомогу

Злагоджена робота волонтерів громадської організації "УНІА" на благо воїнів, що мужньо захищають територіальну цілісність України, продовжує набирати оберти. Протягом кількох днів відбувався активний збір гуманітарної допомоги, яка регулярно відправляється на передову.

Завдяки плідній співпраці з Чернівецькою обласною адміністрацією, волонтери отримали цінну можливість надавати допомогу воїнам та їх сім'ям. Цей позитивний крок вперед підкреслює значущість спільних зусиль усіх зацікавлених сторін у гуманітарній допомозі та підтримці наших захисників.

Громадська організація "УНІА" ставить собі за мету підтримку тих, хто перебуває в складних життєвих обставинах, зокрема наших воїнів. Щиро вдячні всім благодійникам та волонтерам, які постійно долучаються до цієї благородної справи. Саме завдяки спільним зусиллям ми можемо робити ще більше добрих справ та допомагати тим, хто цього дійсно потребує.

Важливо завжди пам'ятати, що наші воїни ризикують своїм життям, захищаючи нашу країну. Тому допомога, яку надають закордонні благодійники, а також та, яку привозять наші волонтери, є надзвичайно важливою та необхідною для забезпечення їх потреб.

Слава Україні! Героям слава! Віримо, що наші воїни відчувають повну підтримку та вдячність у своїй благородній боротьбі. Разом ми сильні, і разом ми досягнемо перемоги!