Буковинські волонтери придбали ще один автомобіль для захисників – відео

Буковинські волонтери ГО "УНІА" отримали ще один автомобіль Renault Trafic завдяки сприянню заробітчан, які на даний момент проживають в місті Кольн, Німеччина. Бусика придбав Бугай Василь з села Веренчанка, а також жителі села Дорогичівка Тернопільської області долучилися до збору коштів на його доставку до України.

Волонтерська команда Совика Володимира доставила автомобіль в Буковину. Після належного технічного обслуговування військові волонтери "УНІА" планують доставити його на схід для бійців, які зараз захищають Україну від московської агресії.

Автомобіль буде використовуватися для доставки необхідних матеріальних засобів і продуктів харчування на передову.

Керівник ГО "УНІА" зазначив, що отримання  автомобіля є великим досягненням для волонтерів і наголосив на тому, що без підтримки спільноти і небайдужих людей, такі проекти були б неможливі.

Ми дуже вдячні за підтримку та допомогу, яку отримуємо від людей. Це дуже важливо для нас, адже ми боремося за нашу країну і це єдине, що маємо.

Отже, спільними зусиллями людей з різних куточків світу було досягнуто значних результатів у підтримці наших захисників на передовій. Зокрема, придбання ще одного автомобіля  для волонтерської команди "УНІА" стане важливим кроком у полегшенні умов бійців та забезпеченні їх необхідними ресурсами.

Такі проекти показують, що небайдужі люди є готові допомагати в боротьбі за мир та свободу в Україні. Важливо не зупинятися на досягнутому і продовжувати докладати зусиль для підтримки наших захисників.

Нехай кожен має можливість зробити свій внесок у цю справу та допомогти тим, хто стоїть на захисті нашої країни.