Чергова автівка відправилась на допомогу нашим захисникам
"З Божої ласки та завдяки відданому парафіянинові храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ с. Товтри, ця історія взаємодопомоги стала можливою.

На цей час він перебуває за кордоном, але це не зупинило його від того, щоб зробити добро та підтримати українських захисників, які відважно борються з російськими окупантами на сході нашої держави.
Завдяки щедрим зусиллям цього небайдужого парафіянина, було придбано автомобіль для потреб воїнів Збройних Сил України. Ця транспортна одиниця стала цінним засобом для наших захисників на передовій.
Проте, допомога не обмежилася лише придбанням автомобіля. Інші волонтери з ГО "UNIA", серед яких виділяється Дідух Едуард, долучилися до доброї справи. Вони забезпечили технічне обслуговування авто, здійснили ремонт та фарбування, щоб забезпечити надійність і придатність автомобіля до служіння на передовій, а в волонтерському хабі ГО "УНІА" завантажили автомобіль гостинцями для наших військових.
Священники з Заставнівщини зібралися разом, щоб освятити автомобіль, звертаючись до Бога з благанням про захист і перемогу для наших воїнів. В цей особливий момент молитовні слова злетіли у небо, наповнюючи серця присутніх надією і вірою в краще майбутнє.
Ця історія стає доказом того, що коли люди об'єднують свої зусилля та серця, дива трапляються. Вона показує, що глибока віра, взаємодопомога та підтримка можуть змінити світ навколо нас.
Нехай Божа ласка та благословіння будуть з нашими воїнами, які стоять на сторожі миру і незалежності нашої держави. Нехай цей акт взаємодопомоги стане прикладом для всіх нас і надихне докладати зусиль для добра на благо нашої України.
Слава Ісусу Христу! Слава Україні!"