Мета проекту: Зібрати кошти на підтримку української армії та національної безпеки у боротьбі з російською агресією.

Опис проекту: Україна вже більше семи років зазнає агресії з боку Росії, яка заявляє про свої територіальні претензії та займає частину української території. Українська армія й національні сили безпеки ведуть жорстокі бої на передовій, щоб захистити свою країну та свободу своїх громадян.

Цей проект має на меті зібрати кошти на підтримку української армії та національної безпеки. Кошти будуть використані для придбання нового озброєння, бронежилетів, медичного обладнання, харчування та інших необхідних речей для бійців на передовій. Також кошти будуть використані на підтримку українських біженців, які були змушені покинути свої домівки через війну.

Ключові завдання проекту:

• Залучення коштів на закупівлю необхідного обладнання, зброї та захисних засобів для Збройних Сил України.
  • Створення високоефективної системи збору коштів на підтримку Збройних Сил України.
  • Підвищення усвідомлення громадськості про необхідність підтримки Збройних Сил України у боротьбі з російською агресією.

Кроки для досягнення мети проекту:

1. Створення сайту та кампанії збору коштів на підтримку Збройних Сил України.
  2. Організація благодійних концертів, ярмарків та інших подій для залучення громадської уваги та фінансової підтримки проекту.
  3. Звернення до міжнародних та національних організацій, фондів та донорів для залучення додаткових коштів.
  4. Поширення інформації про проект через соціальні мережі, засоби масової інформації та інші засоби комунікації.

Бюджет проекту:

1. Закупівля необхідного обладнання, зброї та захисних засобів для Збройних Сил України - 10 млн. доларів.
  2. Організація благодійних заходів - 1 млн. доларів.
  3. Благодійність: звернутися до благодійних організацій, які спеціалізуються на зборі коштів для підтримки армії та безпеки.