Солідарність та підтримка: Волонтери команди PLAY з Німеччини доставили допомогу жителям Херсонщини

Україна завжди демонструє сильну солідарність у важкі часи. Навіть коли війна накладає свій марку на наше життя, героїчні волонтери продовжують надавати допомогу і підтримку тим, хто потребує найбільше. І ця солідарність не має кордонів.

Останніми днями жителі Херсонщини стикнулися зі складностями через російську військову агресію. Недостатність продуктів харчування, засобів гігієни та необхідних речей стала реальним випробуванням для місцевого населення. Проте, знову наші українські волонтерки з команди PLAY (https://www.instagram.com/play_berlin/) виявили свою незламну волю допомагати.

На цей раз допомогу з Німеччини привезли українські дівчата, які там проживають. Вони, не зважаючи на віддаленість і труднощі, зібрали велику кількість необхідних продуктів та речей. Це була неймовірна мобілізація сил і ресурсів для надання підтримки тим, хто її потребує найбільше.

Автоволонтер ГО "УНІА", Ковалик Іван, став тим, хто відправився на місію доставки допомоги до Херсонщини. Його самопожертва та готовність допомагати заслуговують найвищої похвали.

Дякуємо усім, хто приєднався до цієї благородної справи. Ваша підтримка та допомога є надзвичайно важливими для тих, хто потерпає від військової агресії путіна та росіїї.