Спільна дія: ГО ‘УНІА’ та волонтери ‘БУК’ та ‘ЗD – січ’ допомагають Кіцманьщині

Громадська організація "УНІА" завжди готова вислухати та відгукнутися на звернення про допомогу. Цього разу вони отримали запит з Кіцманьщини і вирішили не залишити його без уваги. З цією метою вони звернулися до вірних партнерів - волонтерів громадської організації "БУК" та структурного підрозділу "ЗD - січ". Разом вони спільно взялися за організацію доставки необхідних речей та продуктових наборів для тих, хто їх потребує.

Завдяки цій спільній дії вдалося доставити не лише матеріальну допомогу, але й відчуття підтримки та розуміння. Для людей з Кіцманьщини це стало не просто звичайним отриманням допомоги, а символом того, що вони не самі в скрутний час.

Громадська організація "УНІА" висловлює щирі подяки волонтерам за їхню готовність допомогти та за важливість їхньої ролі у забезпеченні добробуту та підтримки для тих, хто цього потребує. Нехай ця спільна дія буде прикладом того, як разом ми можемо зробити більше і змінити на краще життя тих, хто навколо нас.