Святкові Сюрпризи від Святого Миколая: Волонтери ГО ‘УНІА’ Несуть Радість Буковинцям

Цього року жителі Буковини отримали неперевершену дозу святкового настрою завдяки ініціативі Святого Миколая та відданим помічникам з волонтерського хабу громадської організації "УНІА". Спільно вони завітали до тих, хто потребує особливої уваги - дітей без батьківської опіки та літніх людей, які перебувають у будинках постійного чи тимчасового проживання.

З самого ранку 6 грудня, волонтерський центр "УНІА" став своєрідним магічним місцем, де зібралися віддані помічники Святого Миколая. Завантажені подарунками від закордонних партнерів, ця  дружня команда вирушила не лише принести радість малечі, але й подарувати тепло та увагу тим, кому це найбільше потрібно, зокрема серед літніх людей.

Щедрість та турбота проймали кожен подарунок, що потрапляв у руки дітей та літніх буковинців. Діти, які втратили батьківську опіку, не лише отримали іграшки та солодощі, але й відчули тепло рук та сердець тих, хто прагнув подарувати невимовну радість.

Люди похилого віку, які часто залишаються в тіні громадської уваги, відчули невловимий настрій свята. Волонтери не лише роздавали подарунки, але й слухали розповіді, даруючи свій час та увагу.

На закінчення дня, команда Святого Миколая продовжила благородну місію і завітала до авто-мастерні ГО "УНІА", де віртуозні фахівці віддають свої зусилля та вміння на підтримку бійців Збройних Сил України. У цій майстерні вони виконують важливу роботу з підготовки та ремонту техніки для захисників миру.

ГО "УНІА" та Святий Миколай разом створили атмосферу тепла, взаєморозуміння та любові – цінний дар, який залишається в серцях не лише отримувачів, але і тих, хто робить добро.