Волонтери ГО ‘УНІА’ в Міжнародний День Людей з Інвалідністю завітали з гостинцями до Вікнянського стац.відділення “Затишок”

Напередодні "Міжнародного дня людей з інвалідністю", волонтери Громадської Організації "УНІА" Благодійна Організація Буковина завітали до підопічних у Вікнянському стаціонарному відділенні "Затишок".

В рамках цієї благодійної акції волонтери передали різноманітні необхідні речі: продукти харчування, засоби гігієни та постільну білизну. Окрім цього, команда Oksana Trapani Tkachuk, Славік Мельник та Михайлина Мельник забезпечили підопічних солодощами, подарованими зі щирими побажаннями.

Керівництво закладу висловило щиру вдячність усім, хто в цей важкий час для нашої країни продовжує пам'ятати про наших стареньких та тих, хто зіткнувся з обмеженими можливостями. Такі ініціативи стають важливим елементом формування свідомості та допомагають покращувати якість життя тих, хто потребує особливої уваги.

Дії волонтерів ГО 'УНІА' є витканими зі стрункого прагнення робити добро і підтримувати тих, хто потребує допомоги. Ця акція стала важливою вказівкою на те, як самовіддана праця може змінювати світ, а допомога може приносити надію та радість у серця тих, кого вона торкнулася.