Відео – Буковинські волонтери ГО “УНІА” доставили допомогу на фронт: меднoші, препарати, засоби гігієни і продукти

Буковинські волонтери ГО "УНІА" продовжують допомагати захисникам на сході України.

Цього разу вони відправили черговий благодійний вантаж в Запорізьку область, який містив медичні ноші виготовлені самими волонтерами, медичні препарати для надання невідкладної допомоги на фронті, засоби гігієни та продукти для дих хто зараз залишається в зоні бойових дій.

Команда волонтерів з міста Оріхів, Свищ Віталій та Шрамко Ігор, самостійно доставила допомогу на схід країни. Містечко, в якому проживають хлопці, довгий час перебуває під артелерійським обстрілами російських окупаційних військ. Тому, не дивно, що вони з перших днів війни, після того як були змушені зі своїми сімями перебратись на Буковину, долучилися до команди громадської організації "Український незалежний інформаційний альянс" та невтомно допомагають нашим військовим та своїм землякам, які зараз на сході потребують допомоги.

Завдяки роботі волонтерів та благодійних внесків громадян, Україна збирається та ще раз доводить, що єдиний спосіб перемогти цю війну - це разом.

Також важливо відзначити, що самовіддана робота волонтерів заслуговує на високу оцінку та підтримку від нашої держави та громадськості.

Надіємось, що такі благодійні акції не зупиняться, але навпаки, зростатимуть в обсязі та впливі. Волонтери ГО "УНІА" показують величезну самовідданість і солідарність, віддавши перевагу допомозі тим, хто перебуває в найважчій ситуації.

Медичне обладнання та препарати, які були включені до вантажу, грають критичну роль у наданні швидкої та якісної медичної допомоги пораненим на фронті. Важливо підтримувати та забезпечувати наших військових засобами, необхідними для лікування та відновлення. Крім того, засоби гігієни та продукти для дих хто є необхідними умовами для збереження здоров'я та життя людей, що проживають у зоні бойових дій.

Ця історія також дає нам приклад справжньої героїзму та небайдужості. Свищ Віталій та Шрамко Ігор вирішили не чекати допомоги ззовні, а самостійно взяли на себе важке завдання доставити необхідну допомогу тим, хто її потребує. Їхній приклад надихає багатьох і стає доказом того, що навіть невеликий внесок може мати велике значення в житті людей.