Підготовка вантажу для наших героїв який вирушить на передову

Ми раді повідомити про чергову успішну підготовку до відправлення необхідного спорядження на схід. Автомобіль, наданий кіцманськими волонтерами, вже готовий вирушити, а двигун для бусу нам передав наш надійний волонтер Зеник Маліна з ГО "УНІА". У складі вантажу також продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та запчастини, зібрані завдяки нашим партнерам-волонтерам та міжнародним перевізникам.

Особлива подяка родині Мельників — Ярославу та Михайлині, за лавету для транспортування авто на схід, а також підприємцю із Заставни за паливо для цієї важливої поїздки.

Кожен внесок — це важлива ланка у нашій боротьбі за свободу. Об’єднавшись, ми можемо підтримати наших захисників на фронті та наблизити перемогу. 💪💙💛

Дорогі українці, продовжуйте вірити в нашу спільну силу! Кожен ваш жест підтримки, кожна гривня, кожен день відданої праці заради перемоги — неоціненний вклад у майбутнє нашої незалежної України.

Дякуємо всім, хто не здається і стоїть поруч з нашими воїнами. Разом — ми непереможні! Віримо в ЗСУ, віримо в нашу перемогу! 🇺🇦

Слава Україні! Героям слава! ✊