Волонтери ГО “УНІА” вдруге за тиждень на сході – втомлені але щасливі

Друзі, щойно повернулися з другої поїздки на схід за цей тиждень! За спиною – кілька тисяч кілометрів. Наша команда трохи втомлена, але щаслива, адже знову змогла зробити важливі справи для наших захисників, які героїчно боронять Україну від російських загарбників.

Цього разу ми доставили хлопцям два повнопривідні джипи, які щедро передали небайдужі українці, а також генератор, придбаний Валерієм Гуменюком із села Кадубівці. Це обладнання є незамінним у польових умовах, де надійність техніки може врятувати життя.

Крім того, завдяки нашим волонтерам-перевізникам з ГО "УНІА", ми привезли продуктові набори, медичні засоби, засоби гігієни, аптечки, спальні мішки, хімічні грілки та трішки домашніх смаколиків від дружин наших волонтерів. Ці елементи підтримують не лише фізичний стан, але й моральний дух наших бійців.

Також наші військові отримали лоадери для зброї від нашого 3D-друкарського цеху та окопні буржуйки від команди Юрія Циганчука, які забезпечують тепло у важких умовах.

Цього разу на сході працювала команда військових волонтерів ГО "УНІА" у складі Сергія Кулінковича, Олександра Шендеровського, Валентина Роговика та Олександра Панзиги.

Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо працювати для перемоги! Слава Україні!