Вантажний автомобіль для захисників: новий вклад у боротьбу за свободу

Сьогодні ми отримали надзвичайно важливий подарунок для наших захисників завдяки нашим надійним партнерам зі Шведсько-українського медичного центру “Angelholm”. Зокрема, висловлюємо щиру подяку головному лікарю клініки Ярославу Васильчишину та нашому постійному меценату і волонтеру Артемові Дегурку за їхню активну співпрацю у цій благородній справі.

Ми раді повідомити, що отримали вантажний автомобіль MAN, який незабаром буде передано одній з військових частин, що нині ведуть запеклі бої з російськими окупантами на сході України. Після належного технічного обслуговування цей транспортний засіб стане в нагоді нашим героям у виконанні їхніх обов'язків.

Це вже не перша машина, яку “Angelholm” передає для наших захисників, і ми безмежно вдячні за їхню постійну підтримку. Автомобіль доставив до України військовий волонтер ГО «УНІА» Зеник Маліна, ще один приклад того, як наша згуртована команда невтомно працює на перемогу.

Ця боротьба є спільною, і кожен такий внесок — це крок до нашої перемоги. Волонтери ГО «УНІА» не припиняють допомагати і підтримувати наших захисників на передовій. Дякуємо всім нашим партнерам та благодійникам за їхню відданість і патріотизм.

Разом ми здолаємо ворога і відновимо мир на нашій землі!
Слава Україні!